WASVOORSCHRIFTEN

Heb jij onlangs een item van ons gekocht? Dan vind je op de productverpakking de wasvoorschriften. Mocht je deze niet meer hebben dan hebben wij hier voor het gemak eveneens de wasvoorschriften genoteerd. Alles om jouw item een leven lang mee te kunnen laten gaan. Als een item zwaar vervuild is laat je deze het beste door een professionele stomerij reinigen, zodat je zeker bent dat het goed gereinigd wordt.

Mocht er iets onduidelijk zijn of als je er een vraag over hebt, laat het gerust weten via mail: hello@nyfodt.com

Take care of yourself, your loved ones and of your favorite items!

- NEWBORN MUTSJE LUE -

De newborn mutsjes Lue kan je wassen op max. 40 graden en met gelijke kleuren. De mutsjes mogen in de droger. Stop de items altijd binnenstebuiten in de wasmachine/droger en/of in een waszakje. Laat het mutsje niet in direct zonlicht drogen om verkleuringen te voorkomen. Strijk het mutsje binnenstebuiten op medium temperatuur. 

- WOLLEN ITEMS -

De wollen vezels zijn zelfreinigend. Laat het item regelmatig buiten luchten, dit is de beste manier om het product schoon te maken.

 

Wij begrijpen dat zeker met baby's en jonge kinderen het belangrijk is dat het product ook gewassen kan worden. Doe dit met een wolwasprogramma of handwas progamma, heeft jouw wasmachine dit niet? Gebruik dan het koud water wasprogramma of wasprogramma voor de fijne was. Stop de items altijd binnenstebuiten in de wasmachine en/of in een waszakje. Stop het item niet in de droger, maar laat het plat drogen, wol wordt snel droog. Door het plat te laten drogen behoudt je de vorm, vermeid direct zonlicht om verkleuringen tegen te gaan. Plaats het item niet op een radiator.

Gebruik neutrale en milde wasmiddel. 

Schrijf in op onze nieuwsbrief

Nyfodt baby essentials konijn en vlinder
  • Pinterest
  • Instagram
0