BOETIEKS EN SAMENWERKINGEN

Ken jij een mooie boetiek of heb jij een boetiek, beurs of platform waar Nyfødt baby essentials moét komen te liggen, of wil je graag samenwerken op een andere manier online en/of offline? Schroom niet en contacteer ons via hello@nyfodt.com of via het contactformulier. Wellicht komt er een mooie en unieke samenwerking uit. 

Momenteel zijn onze Nyfodt baby wikkeldoeken, dekentjes, mutsjes, wantjes en slofjes online verkrijgbaar op www.nyfodt.com/shop en via Lijstjestijd, een online platform om geboortelijsten en overige verlanglijstjes aan te maken. Ook vind je ons op de website van Ik koop Belgisch, een online platform voor creativiteit van Belgische bodem (leuk feitje; wij zijn ontstaan en opgericht in België). Desondanks houden wij erg van het offline leven.

Van 5 tot en met 7 november 2021 staan wij op de tofste baby beurs van Nederland, We are pregnant, in de werkspoorkathedraal in Utrecht. 

 

Contacteer ons gerust als jij een stenen winkel of beurs hebt waar wij zéker moeten liggen met onze unieke en ethisch gemaakte producten.

It's better together!

Bedankt voor jouw bericht, wij contacteren jou zo snel mogelijk!

Lijstjestijd

FIJN COCOONEN MET JE ALLERKLEINSTE DOOR ONZE UNIEKE BABY ITEMS