HET GEZICHT ACHTER NYFØDT

Baby essentials Ilja Jansen.jpg

Nyfødt baby essentials is ontstaan doordat ikzelf, Ilja Jansen, een stijlvolle, originele en milieuvriendelijke baby wikkeldoek cadeau wilde geven aan een pasgeboren baby. Zo'n dekentje dat emotionele waarde krijgt en doorgegeven wordt aan een mogelijk zusje/broertje, of later aan zijn/haar eigen kindje. Het soort wikkeldoek dat ik voor ogen had, vond ik niet op de huidige markt. Samen met mijn passie en ervaring in textiel, baby- en kinderkleding en interieur ben ik Nyfødt baby essentials gestart.  

Nyfødt betekent pasgeboren in het Noors. Scandinavië en daarbij Noorwegen in het bijzonder staan voor mij voor puurheid, knusheid, en liefde voor al dat er is. Wij hechten zeer veel waarde aan de natuur en willen onze voetafdruk dan ook minimaliseren. Dit doen wij onder andere door zoveel mogelijk lokaal te werken en met GOTS en OEKO-TEX gecertificeerde stoffen. GOTS staat voor Global Organic Textile Standard. Dit is een kleurmerk waarbij de stoffen minimaal 70% biologisch zijn. Het Oeko-Tex standaard richt zich met name op het beperken van schadelijke stoffen. Daarbij werken wij zoveel mogelijk met lokale leveranciers en produceren wij altijd in zeer beperkte oplage. Bovendien is onze hangtag gemaakt van groeipapier, welke gemaakt is in Europa met Europese bloemzaden en gerecycleerd papier.   

Laat een pasgeboren baby zich geliefd voelen door onze warme, comfortabele en stijlvolle baby dekentjes, omslagdoeken en hand gemaakte baby mutsjes, wantjes en slofjesGa naar de shop of vind ons op Lijstjestijd

FIJN COCOONEN MET JE ALLERKLEINSTE DOOR ONZE UNIEKE BABY ITEMS