BETALEN

Betalen kan met geld (euro, €) via Ideal, creditcard en bankoverschrijving. Van zodra de betaling is ontvangen wordt de bestelling verzonden.

Indien de betaling via bankoverschrijving wordt overgemaakt, vermeld dan altijd het bestelnummer. Houd er rekening mee dat bankoverschrijving iets meer tijd nodig kan hebben en dus ook je pakketje iets later verstuurd kan worden. Je ontvangt de nodige gegevens van zodra je bankoverschrijving als betaalmiddel selecteert en de bestelling voltooid. 
Wij vallen onder de KOR-regeling en hanteren daardoor geen BTW.

VERZENDEN

Wij verzenden standaard naar Nederland, België, Duitsland, Zweden, Denemarken, Frankrijk, Oostenrijk, Luxemburg, Polen en Portugal.

Wil je een bestelling plaatsen en laten verzenden naar een ander EU land? Stuur een berichtje naar hello@nyfodt.com, vermeld om welk(e) item(s) het gaat en naar welk land het verzonden moet worden. Dan bekijken wij welke mogelijkheden er zijn.

Onze pakketjes worden verzonden van maandag tot en met zaterdag. Wij streven er altijd naar om jouw bestellingen binnen de 24 uur -uiterlijk 48 uur- nadat de betaling is ontvangen te versturen. Houdt er rekening mee dat er momenteel langere levertijden kunnen zijn wegens drukte bij de postdiensten. 


Binnen Nederland zijn de verzendkosten €4,85 euro, bij aankoop van minimaal €70,- verzenden wij gratis. Levering binnen 1 a 2 werkdagen normaliter met DPD.
Verzendkosten voor België zijn €9,75, bij aankoop van minimaal €100,- zijn de verzendkosten gratis. Levering binnen 1 a 2 werkdagen. 

De verzendkosten voor levering naar Duitsland, Zweden, Denemarken, Frankrijk, Oostenrijk en Spanje zijn €10,-, gratis verzending bij aankoop van minimaal €100,-. Levering binnen 3 a 4 werkdagen voor Duitsland en 7 a 8 werkdagen voor Spanje.

De verzendkosten voor levering naar Luxemburg zijn €10,75, gratis verzending bij aankoop van minimaal €100,-. Levering binnen 1 a 2 werkdagen.

De verzendkosten voor levering naar Polen en Portugal zijn €12,-. Levering binnen 4 a 5 werkdagen voor Polen en 7 a 8 werkdagen voor Portugal.

Verzending van de pakketjes buiten Nederland gebeurd normaliter door DHL, met track-and-trace. Het kan zijn dat jouw pakketje door een andere vervoerder verzonden wordt. Indien u wilt dat wij gebruik maken van een specifieke vervoerder, ons dit gelieve tijdig te laten weten via hello@nyfodt.com om te bekijken wat de mogelijkheden zijn. Indien je niet thuis bent op moment van levering kan je pakket bij de buren geleverd worden.

 

Woon je in Vlissingen? Dan kunnen wij jouw pakketje gratis persoonlijk leveren.​ Indien je hier gebruik van wilt maken geef dit aan tijdens de check-out: Thuislevering in Vlissingen. Let op: enkel voor adressen in Vlissingen, Nederland. 
Indien je een afleveradres opgeeft buiten Vlissingen maar wel verzendkosten dient te betalen, dienen de verzendkosten worden overgemaakt en door ons te zijn ontvangen alvorens wij jouw pakket kunnen verzenden.

Schrijf in op onze nieuwsbrief

Nyfodt baby essentials konijn en vlinder
  • Pinterest
  • Instagram
0